Print 

Hostel "Izvorul Rece", se află situat pe DN 67D,  drumul care duce  de la Baia de Aramă  la Băile Herculane, la intrarea în satul Brebina, doar la 1 km distanță de  orașul Baia de Aramă , pe partea stângăa  drumului. İșİ are denumirea de la izvorul care țâșnește din apropierea hostelului și trece chiar pe sub clădirea lui fiind captat pentru păstrăvăria proprie. IPrintre localitatile  importante care se află în apropiere se numără : Baia de Aramă - 1 km, Tismana - 20 km, Băile Herculane 59 km, Ponoarele 6 km, Isverna - 25 km.

Servicii cazare

SC COMTIT 2005 SRL  din satul Brebina, Baia de Aramă oraș, județul Mehedinți, Hostel prin Hostel"Izvorul Rece" vă pune la dispoziție la  dispoziție următoarele servicii:

 Preț cazare:  80 lei / camera / zi . Rezervarea  trebuie făcută cu cel puțin 48 de ore înainte. Pentru grupuri mari (tabere școlare) se pot acorda reduceri semnificative de preț, atât pentru masă cât și cazare . Tarifele în acest caz  sunt negociabile.

Exista două corpuri:

-Clădirea principală  se află situată în partea din față având  un număr de 20 de camere cu încălzire centrală.

 -Clădirea  secundară se află situată în partea din spate având un număr de 12 încălzite cu sobe cu lemne și/sau calorifere.

Hostelul  beneficiază de parcare proprie - 2500mp.

Servicii Restaurant

La Hostel "Izvorul Rece" din satul Brebina, oras Baia de Aramă,puteți  servi masa la restaurantul propriu cu aproximativ 250  de locuri.  Specialitatea  casei o reprezintă păstrăvul cu mămăliguță,păstrăv crescut în păstrăvăria proprie. De asemenea, puteți alege  și alte sortimente de bucate gătite în  stilul tradițional românesc. Pâinea și produsele de patiserie sunt pregătite în brutăriea proprie.  În zilele frumoase, este o adevărată plăcere să servești masa în aer liber lângă bazinel cu păstrăvi,sub meri.

 Servicii evenimente

În cazul în care doriți să organizați un eveniment important din viata dumneavoastră (nuntă,botez,cununie civilă,zi de naștere sau onomastică)  SC COMTIT 2005 SRL  prin Hostel Izvorul Rece vă pune la dispoziție o sală cu oproximativ 450 de locuri și o sală de 250 de persoane.De actualitate este faptul că oferim servicii de cofetărie.Puteți comanda prăjituri și torturi pentru orice eveniment.

Dacă doriți să organizați o întâlnire de afaceri,cu prezentării și discuții pe diverse teme,SC COMTIT 2005 SRL  vă pune dispoziție o sală de conferințe cu 50 de locuri

Agrement

Pentru petrecerea liber timpului, Hostel "Izvorul Rece" vă  pune la dispoziție , contra cost, masă de tenis  și  masă de biliard . Pentru grupuri există un teren de minifotbal acoperit cu gazon cu o suprafață de 32x22 m și un teren de minifotbal/handbal/baschet acoperit cu gazon artificial. Pe timp de vară puteți să vă răcoriți într-un ștrand cu apă,de dimensiuni considerabile,proprietatea SC.COMTIT 2005 SRL.Pentru relaxare există un parc cu băncuțe și gazon,proprietatea SC.COMTIT 2005 SRL.

Telefon: 0252381509, 0744576562

SITE: http://www.comtit.ro/